Kwaliteit aan scherpe prijs
Controle volledige proces
Snelle levering

Tuinmeubelen van hoog design

Bent u op zoek naar design, luxe tuinmeubelen van hoge kwaliteit? Dan moet u bij Ventura zijn. Wij hebben een aantal vestigingen in Vlaanderen en rond Brussel, waar u terechtkunt in uw zoektocht naar exclusieve tuinmeubelen. Al jarenlang zijn wij expert in het ontwerpen en realiseren van tuinmeubelen met een mooi design voor outdoor gebruik, en als leverancier zorgen we er bovendien voor dat deze gemakkelijk bij u thuis geraken.

Heeft u interesse in onze exclusieve designmeubels?

Contacteer ons

Kies voor design tuinmeubelen van hoge kwaliteit

Onder exclusieve tuinmeubelen voor outdoor gebruik, verstaan wij luxe tuinmeubelen van hoge kwaliteit die lange tijd meegaan en design voorop zetten. Als uw leverancier van luxe tuinmeubelen hebben wij in ons aanbod:
 • Heel wat types parasols
 • Eettafels voor buiten
 • Comfortabele ligbedden
 • Leuke woondecoratie
 • Barbecues
 • Wij hebben controle over het volledige traject van uw exclusieve tuinmeubelen met mooi design. Dat wil zeggen dat we erbij zijn wanneer u het ontwerp van uw tuinmeubelen voor outdoor komt bespreken, en wij daarna zelf aan de slag gaan om u de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Van de fabricatie tot het leveren van uw outdoor, luxe tuinmeubelen, wij zijn er als verkoper en leverancier telkens bij.

  Meubelen | Ventura-Belgium
  Vestigingen | Ventura-Belgium

  Kies voor ons uniek concept

  Als uw leverancier van luxe en exclusieve tuinmeubelen maken wij gebruik van een uniek concept. Concreet betekent dit dat u in onze interieurwinkel een overzicht vindt van ons aanbod aan exclusieve tuinmeubelen van hoge kwaliteit. U kunt terecht in onze showroom met tuinmeubelen om een idee te krijgen van wat voor u kunnen realiseren als leverancier. Nadat u een keuze maakt van welke design, luxe tuinmeubelen voor outdoor gebruik u wilt, gaan wij voor u aan de slag om deze op maat te maken. Wij zetten design voorop en garanderen steeds exclusieve tuinmeubelen en indoor designmeubelen van de hoogste kwaliteit, en dat tegen scherpe prijzen.

  Kom langs bij onze vakmensen

  Wie op zoek is naar een leverancier van exclusieve tuinmeubelen die tegen een stootje kunnen en u dus lang outdoor kunt gebruiken, moet in onze interieurwinkel zijn. Wij hebben een jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van uw tuinmeubelen, waarbij we design steeds hoog in het vaandel dragen. Neem snel contact met ons op om een afspraak te maken in een van onze vestigingen!

  © Ventura Belgium - Disclaimer & privacy