Kwaliteit aan scherpe prijs
Controle volledige proces
Snelle levering

Designmeubels in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar het beste aanbod van exclusieve designmeubels in de regio Antwerpen? We verwelkomen u graag bij Ventura, in een van onze vestigingen in Vlaanderen en rond Brussel. Wij streven steeds naar de beste kwaliteit aan de scherpste prijzen. Omdat we de weg van fabrikant naar u, de klant, zo kort en snel mogelijk willen maken, doen we alles zelf. U kunt bij ons luxe meubels kopen en wij garanderen dat deze binnen drie à vier maanden in uw woning staan. Wij laten u in onze showroom eerst een keuze maken tussen welke exclusieve designmeubels u graag wilt aanschaffen, en pas achteraf gaan wij aan de slag. Op die manier kunnen wij de beste prijs en kwaliteit aanbieden en krijgt u uw exclusieve meubelen vrij snel thuis geleverd.

Heeft u interesse in onze exclusieve designmeubels?

Contacteer ons

Ontdek ons unieke concept van designmeubels

Voor het kopen van luxe meubels kunt u terecht in een van onze vestigingen, na het maken van een afspraak. Op die manier kunnen wij u een beter beeld geven van wat we precies voor u kunnen realiseren, en achteraf gaan we aan de slag om exclusieve meubelen voor u te creëren. Wij hebben een uniek concept waarbij u geen showroommodellen koopt, maar unieke en exclusieve designmeubels. Aangezien wij controle hebben over het volledige proces, van de fabricatie tot de levering van het eindproduct, kunnen wij u steeds de hoogste kwaliteit garanderen. Zo kunt u een exclusieve woninginrichting creëren door het kopen van onze luxe meubels.

Meubelen | Ventura-Belgium
Vestigingen | Ventura-Belgium

Wat vindt u in ons aanbod?

Onder het kopen van exclusieve designmeubels verstaan wij alles van indoor luxe meubels, tot outdoor tuinmeubelen. Hierbij streven we telkens naar de beste kwaliteit en het grootste comfort. Zo hechten wij ook veel belang aan een goede nachtrust, en daarom kunt u bij ons terecht voor het ultieme slaapcomfort. Dat bieden wij u in de vorm van degelijke bedden, matrassen, beddengoed en andere exclusieve meubelen en decoratie voor uw slaapkamer. Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar onder andere:

 

Maak een afspraak in onze winkel

Wij hebben een zeer ruim assortiment van exclusieve meubelen. U kunt het zelf ontdekken in onze interieurwinkel, waar u na afspraak terechtkunt voor het kopen van uw nieuwe luxe meubels. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over onze exclusieve designmeubels of maak meteen een afspraak in een van onze vestigingen.

© Ventura Belgium - Disclaimer & privacy