Kwaliteit aan scherpe prijs
Controle volledige proces
Snelle levering

Een luxe boxspring kopen

Wilt u graag een luxe boxspring kopen van de hoogste kwaliteit, aan een scherpe prijs? Goed nieuws, want dat is exact wat wij u bij Ventura in Vlaanderen en Brussel kunnen bieden. Wij streven steeds naar exclusiviteit, persoonlijkheid en kwaliteit. Deze zaken verwerken we in onze meubelen en dat zal u zelf ook merken na het kopen van een luxe boxspring of andere producten die u bij ons vindt.

Heeft u interesse in onze exclusieve designmeubels?

Contacteer ons

De voordelen van een luxe boxspring kopen

Wij, als experten in interieurdesign, vertellen u graag meer over een luxe boxspring. Dankzij een stevig houten frame met pocketveren en een laag met comfortschuim, krijgt u de voordelen die komen kijken bij het kopen van een luxe boxspring. Dankzij dit frame krijgt u namelijk de stevigheid waarvoor een boxspring bekend staat. Dankzij de veren krijgt u het beste ligcomfort, dat zowel hemels als ergonomisch interessant is. Het comfortschuim van een luxe boxspring die u bij ons kunt kopen, zorgen ten slotte voor een heerlijk zacht gevoel. Een bed is natuurlijk niet compleet met enkel een frame. Daarom kunt u bij ons naast een luxe boxspring uiteraard en andere luxe designmeubelen, ook de nodige matrassen en stijlvol beddengoed kopen.

Meubelen | Ventura-Belgium
Vestigingen | Ventura-Belgium

Schakel onze expertise in voor uw comfort

Voor het ultieme slaapcomfort kunt u op ons rekenen. Wij weten wat we doen en zorgen er dan ook voor dat u tevreden naar huis gaat na het kopen van een luxe boxspring. U kunt een van onze meubelshowrooms bezoeken om een beeld te krijgen van onze realisaties en nadien gaan wij voor u aan de slag. U kunt uw luxe boxspring ongeveer drie à vier maanden na de bestelling verwachten. Neem snel contact met ons op om een afspraak te maken.

© Ventura Belgium - Disclaimer & privacy