Kwaliteit aan scherpe prijs
Controle volledige proces
Snelle levering

Onze showroom met meubelen

In onze showroom kunt u al onze indoor meubelen en tuinmeubelen komen bewonderen. Zo hebben wij maar liefst vier vestigingen van Ventura in Vlaanderen en Brussel, waar u op afspraak terechtkunt. Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle meubelen of tuinmeubelen die voor u op maat gemaakt worden, en komt u de mogelijkheden graag eens bekijken en bespreken in een showroom? U bent meer dan welkom!

Heeft u interesse in onze exclusieve designmeubels?

Contacteer ons

Ontdek het aanbod in onze showroom met exclusieve meubelen

Wij streven steeds naar kwaliteit, maar ook naar exclusiviteit. Ons concept is net wat anders dan bij andere meubelzaken. We vinden het namelijk belangrijk dat onze designmeubels zo snel mogelijk bij u terechtkomen. U kunt in een showroom van Ventura terecht om een beeld te krijgen van de meubelen en tuinmeubelen die wij voor u kunnen maken. Hier bespreekt u uw wensen met ons en nadien gaan wij aan de slag om deze producten exclusief en op maat voor u te maken. De kwaliteitsvolle meubelen en luxe tuinmeubelen die u in onze showroom ziet staan, dienen dus enkel om u een idee te geven van wat wij voor u kunnen realiseren. De uiteindelijke producten die wij voor u maken, zijn echter steeds exclusief en speciaal voor u ontworpen. Bij ons als uw expert in interieurdesign krijgt dus geen showroommodellen, maar meubelen van de hoogste kwaliteit, aan scherpe prijzen. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle parasol, volledig op maat gemaakt voor u!

Meubelen | Ventura-Belgium
Vestigingen | Ventura-Belgium

Kom langs in een van onze vestigingen

Bij ons kunt u terecht in maar liefst vier vestigingen om uw gewenste meubelen of tuinmeubelen in een showroom te komen ontdekken. Zo vindt u onze vestigingen in West-Vlaanderen en Limburg, en twee vestigingen rond Brussel. Neem contact met ons op als u een afspraak wilt maken in een showroom om uw nieuwe meubelen of tuinmeubelen te komen bespreken met ons.

© Ventura Belgium - Disclaimer & privacy