Kwaliteit aan scherpe prijs
Controle volledige proces
Snelle levering

Een parasol kopen

Wilt u graag een nieuwe parasol kopen, zodat u ook bij felle zon of een lichte regenbui heerlijk van uw tuin kunt genieten? Dan moet u bij Ventura zijn, in Vlaanderen of Brussel. Wij hebben maar liefst vier vestigingen met showrooms waar u terechtkunt wanneer u op zoek bent naar exclusieve meubelen voor binnen en buiten.

Heeft u interesse in onze exclusieve designmeubels?

Contacteer ons

Een kwaliteitsvolle parasol kopen

Parasols bestaan in heel wat vormen en stijlen. Wanneer u langskomt in een showroom met tuinmeubelen, krijgt u een beter idee van wat er allemaal mogelijk is. Zo hebben wij onder andere staande parasols, hangparasols, of zeilen om schaduw te creëren in uw tuin. Elke soort parasol die u uit ons aanbod van designmeubels kunt kopen heeft zijn eigen voordelen. Een hangparasol is bijvoorbeeld een praktische oplossing om bijvoorbeeld op een balkon te installeren, of wanneer u geen plaats heeft voor een zware parasolvoet. Heeft u hier wel plaats voor, dan hebben wij een ruim aanbod van staande parasols met parasolvoeten in alle vormen en maten. Een schaduwzeil is een handig alternatief voor een parasol, dat u op uw terras kunt bevestigen aan uw woning, of op een andere plek in de tuin.

Meubelen | Ventura-Belgium
Vestigingen | Ventura-Belgium

Kies voor vakmensen

Breng zeker eens een bezoekje aan één van onze vestigingen als u een parasol wilt kopen die volledig op maat van uw tuin is. Wij kunnen deze namelijk volledig voor u ontwerpen en produceren, en dat aan scherpe prijzen. Als uw leverancier van tuinmeubelen zit u bij ons meer dan goed wanneer u op zoek bent naar nieuwe meubels of producten voor buiten. Neem snel contact met ons op om een afspraak te maken!

© Ventura Belgium - Disclaimer & privacy