Kwaliteit aan scherpe prijs
Controle volledige proces
Snelle levering

Lederen salon kopen

Heeft u interesse in een lederen salon en wilt u die het liefste kopen bij een verkoper van exclusieve meubelen? Dan moet u bij Ventura zijn, in één van onze vier vestigingen in Vlaanderen en Brussel. Wij hebben de nodige ervaring wat betreft het ontwerpen en creëren van meubels op maat. Bovendien streven wij telkens naar de beste kwaliteit aan de scherpste prijzen, en dat doen we door het volledige proces zelf in handen te nemen.

Heeft u interesse in onze exclusieve designmeubels?

Contacteer ons

Een lederen salon van hoge kwaliteit kopen doet u bij ons

Het kopen van een lederen salon heeft als resultaat dat u een tijdloos en duurzaam salon krijgt. Dit materiaal staat erom bekend dat het met de tijd alleen maar mooier wordt, dus dat wilt zeggen dat uw salon niet snel aan vervanging toe zal zijn. In onze winkel met exclusieve designmeubels kunt u een lederen salon kopen in eender welke stijl of opstelling die u wenst. Er zijn heel wat verschillende soorten leer en elke soort heeft zijn eigen voordelen. We vertellen u hier graag meer over wanneer u langskomt in onze winkel. Het lederen salon dat u bij ons kan kopen, kan u ook zelf onderhouden om de levensduur nog meer te verlengen. Dat doet u door gebruik te maken van de juiste producten, maar u kan ons ook steeds om meer raad vragen.

Meubelen | Ventura-Belgium
Vestigingen | Ventura-Belgium

Ontdek ons unieke concept

Wij werken met het concept van een meubelshowroom waar u terechtkunt als u een idee wenst van onze realisaties. Echter verkopen wij geen showroommodellen, maar creëren wij voor elke klant unieke meubels op maat. Dat betekent dus dat u ons uw wensen kunt doorgeven en wij nadien voor u aan de slag gaan om een exclusieve woninginrichting te creëren. Door alles zelf te doen, garanderen wij u steeds de beste kwaliteit aan de scherpste prijs. Drie à vier maanden na uw bestelling, kunnen wij deze voor u leveren. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft of een afspraak wilt maken.

© Ventura Belgium - Disclaimer & privacy